Kauneuskirurgia ja ihon hoito

TEOXANE LABORATORIES

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien hoitovoiteiden valmistukseen. Teosyal valikoimassa on injektoitavia RHA™ hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä juonteita, palauttaa kasvojen pyöreys ja lisätä huulten volyymia.

TEHOKAS - TURVALLINEN - PITKÄKESTOINEN INJEKTIOHOITO

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, sekä se toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä syntyville juonteille ja rypyille. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä.

PUUDUTE - LIDOKAIINI

Teosyalin tuotesarjan PureSense tuotteet sisältävät puudutteen, jolloin toimenpide on mahdollisimman miellyttävä. Tutkimuksen mukaan 9 potilasta 10:stä on sitä mieltä, että lidokaiinia sisältävä tuote ei satu niin paljon kuin tuote, jossa ei ole mukana lidokaiinia.

TEOXANE COSMECEUTICALS

Ihon hoitoon on kehitetty tehokkaita tuotteita, jotka säännöllisesti käytettyinä kiinteyttävät, silottavat ja kosteuttavat sekä kirkastavat ihon väriä.

 

Teosyal täyteainehoitoja tehdään lääkäriasemilla ja kauneushoitoloissa. Hoidon tekee terveydenhuollon ammattilainen.

Teoxane Cosmeceuticals hoitovoiteita myydään lääkäriasemilla ja hoitoloissa, kysy lähin ostopaikkasi p. 0407400277 tai sähköpostitse pia.palvimaki@megra.fi

 

TEOSYAL suomenkielinen esite PDF

 

www.teoxane.com

 

 

Injektoitavat täyteaineet